Terug naar Nieuws

Week van de Lieve Briefjes!

Gepubliceerd op:

 Van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 januari 2024 is het weer de Week van de Lieve briefjes. De week waarin iedereen wordt opgeroepen iets liefs te schrijven voor een ander.  De speciaal voor deze week ontwikkelde Lieve Briefjes (ansichtkaartjes) zijn rond 10 januari op heel veel verschillende plekken in Nederland af te halen. Voor inwoners van Pekela is dat bij de bibliotheek in Oude Pekela.

 

Iedereen wordt blij van een briefje met een lieve boodschap en er kunnen er niet genoeg van worden verspreid. Daarom roept de organisatie van de Week van de Lieve Briefjes alle verenigingen, groepen en scholen op om samen briefjes te schrijven en te verspreiden.

Het doel van de Week van de Lieve Briefjes is om mensen met elkaar te verbinden. En dat is waar wij als de Badde alleen maar achter kunnen staan en willen ondersteunen. Wie stuur jij een lief briefje?

 

De week is een initiatief van stichting BuitengewoonZijn.NU en wordt mede georganiseerd door Senza Communicatie.

15-02-2024

  De kwijtschelding voor afvalstofheffing komt er weer aan. Deze week worden de brieven vanuit Gemeente Pekela weer verstuurd naar de inwoners. Heeft u hulp nodig bij het invullen van dit formulier? De Badde organiseert hier inloopmomenten voor.
Lees meer