Terug naar Nieuws

Gratis Fitheidstest voor Ouderen, georganiseerd door De Badde

Gepubliceerd op:
Gratis Fitheidstest voor Ouderen, georganiseerd door De Badde

Een gezonde start van het nieuwe jaar met gratis advies voor een actiever leven

Bewegen, gezond eten, goed slapen en sociaal actief zijn, zijn belangrijk om gezond en fit te blijven. Daarom organiseert De Badde op 5 januari 2024 een GRATIS FITTEST speciaal voor mensen van 65 jaar en ouder.

Op deze dag kun je laten meten hoe het met je fitheid is. We testen je balans, kracht en hoe snel je kunt lopen. Na de test is er een praatje met een fysiotherapeut/leefstijlcoach van Fyzigo en de buurtsportcoach van De Badde om advies te geven.

Ook als je nog geen 65 bent maar wel nieuwsgierig bent naar hoe fit je bent, ben je van harte welkom! Kom gewoon langs op 5 januari bij MFC De Binding!

Details evenement:

  • Datum: 5 januari 2024
  • Tijd: 13:00 - 16:00
  • Locatie: MFC De Binding, Sportlaan 6, Oude Pekela

Wil je meedoen of meer weten? Bel buurtsportcoach Peter via 06 - 266 418 10.

Begin het nieuwe jaar met een gezond lichaam. Doe mee en ontdek hoe je actiever en fitter kunt worden bij de gratis fittesten georganiseerd door De Badde!

 

Foto's

Bekijk ook

15-02-2024

  De kwijtschelding voor afvalstofheffing komt er weer aan. Deze week worden de brieven vanuit Gemeente Pekela weer verstuurd naar de inwoners. Heeft u hulp nodig bij het invullen van dit formulier? De Badde organiseert hier inloopmomenten voor.
Lees meer
 
17-01-2024

Het busje naar Kledingbank Maxima

Het Maxima busje rijdt ook in 2024 weer van Oude- en Nieuwe Pekela naar Maxima Veendam en terug. Een uitkomst voor iedereen die in aanmerking komt voor gratis kleding, maar geen vervoer heeft. Reserveer een plek en kom een fijne winter- of zomeroutfit uitkiezen. De bus rijdt eens per 3 weken op dins…
Lees meer
 
09-01-2024

Week van de Lieve Briefjes!

 Van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 januari 2024 is het weer de Week van de Lieve briefjes. De week waarin iedereen wordt opgeroepen iets liefs te schrijven voor een ander.  De speciaal voor deze week ontwikkelde Lieve Briefjes (ansichtkaartjes) zijn rond 10 januari op heel veel verschi…
Lees meer