Terug naar Nieuws

De Buurtschuur

Gepubliceerd op:

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bent u iemand die graag de handen uit de mouwen steekt of liever een kopje koffie komt drinken? Wilt u creatief bezig zijn of bent u altijd in voor een klus? Dan heten we u van harte welkom in De Buurtschuur!

 De Buurtschuur is een initiatief van Cosis en Compaen. Onder De Buurtschuur vallen vier onderdelen:

1) De Klussendienst
Zit u met een klus die u zelf niet kunnen klaren? Omdat u bijvoorbeeld niet de kennis en vaardigheden heeft, beperkte financiële middelen of weinig tot geen netwerk heeft? Meld u bij De Buurtschuur. Samen met u proberen we de klus te klaren.

2) Creatief Café
Heeft u zin om creatief bezig te zijn? Iedere dinsdagmiddag is er het Creatief café, waar iedere maand een andere activiteit of techniek aangeboden wordt.

3) Repair Café
Heeft u iets te repareren zoals een klein huishoudelijk apparaat, een kledingstuk, kleine meubels of speelgoed? Kom langs bij het Repair café. Samen met een vrijwilliger gaan we kijken of reparatie mogelijk is. Want weggooien is zonde!

4) De Inloop
Een ontmoetingsplek waar mensen welkom zijn voor bijvoorbeeld een kopje koffie of thee, een praatje, het lezen van de krant of om een spelletje te doen. Ook worden er af en toe activiteiten georganiseerd. Daarnaast is er elke maandag een kookclub voor ieder die het leuk vindt om samen te koken en te eten.

Nieuwsgierig? Neem contact op met De Buurtschuur, Mail naar info@debuurtschuurveendam.nl, bel met 06 – 298 193 19 of kijk op de website: www.debuurtschuurveendam.nl

Foto's

Downloads

Bekijk ook

04-07-2023

Avond3daagse

Op 13, 14 en 15 september vindt in Pekela een avonddriedaagse plaats voor jong en oud. De afstand is 5 kilometer, en elke avond wordt er in een ander gedeelte van Pekela gewandeld.
Lees meer
 
21-03-2023

Scheidingsspreekuur

 Wanneer u overweegt om uit elkaar te gaan, kan er veel op u afkomen. Heeft u een persoonlijke vraag of behoefte aan advies? Dan kunt u geheel gratis terecht bij het scheidingsspreekuur in Pekela.
Lees meer
 
31-01-2023

Hulp bij uw aanvraag voor kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen.

Vanaf deze week gaat de gemeente de aanslagen voor de gemeentelijke belastingen versturen.
Lees meer