Terug naar Nieuws

De Buurtschuur

Gepubliceerd op:

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bent u iemand die graag de handen uit de mouwen steekt of liever een kopje koffie komt drinken? Wilt u creatief bezig zijn of bent u altijd in voor een klus? Dan heten we u van harte welkom in De Buurtschuur!

 De Buurtschuur is een initiatief van Cosis en Compaen. Onder De Buurtschuur vallen vier onderdelen:

1) De Klussendienst
Zit u met een klus die u zelf niet kunnen klaren? Omdat u bijvoorbeeld niet de kennis en vaardigheden heeft, beperkte financiële middelen of weinig tot geen netwerk heeft? Meld u bij De Buurtschuur. Samen met u proberen we de klus te klaren.

2) Creatief Café
Heeft u zin om creatief bezig te zijn? Iedere dinsdagmiddag is er het Creatief café, waar iedere maand een andere activiteit of techniek aangeboden wordt.

3) Repair Café
Heeft u iets te repareren zoals een klein huishoudelijk apparaat, een kledingstuk, kleine meubels of speelgoed? Kom langs bij het Repair café. Samen met een vrijwilliger gaan we kijken of reparatie mogelijk is. Want weggooien is zonde!

4) De Inloop
Een ontmoetingsplek waar mensen welkom zijn voor bijvoorbeeld een kopje koffie of thee, een praatje, het lezen van de krant of om een spelletje te doen. Ook worden er af en toe activiteiten georganiseerd. Daarnaast is er elke maandag een kookclub voor ieder die het leuk vindt om samen te koken en te eten.

Nieuwsgierig? Neem contact op met De Buurtschuur, Mail naar info@debuurtschuurveendam.nl, bel met 06 – 298 193 19 of kijk op de website: www.debuurtschuurveendam.nl

Foto's

Downloads

Bekijk ook

03-11-2022

Dag van de Onafhankelijke Cliëntondersteuning

 4 november is de Dag van de Onafhankelijke Cliëntondersteuning
Lees meer
 
18-10-2022

Eenmalige Energietoeslag

 Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de energietoeslag? De Badde organiseert 3 inloop-momenten waarop u langs kan komen.
Lees meer
 
19-09-2022

Vrijdag 4 november 2022 - Dag van de Onafhankelijke Cliëntondersteuning

"We willen graag dat iedereen weet dat je hulp kan krijgen bij het vinden van hulp"  Heeft u ervaring met Onafhankelijke Cliëntondersteuning en wilt u dit met ons delen? Neem dan contact op met de Badde.
Lees meer