Terug naar Nieuws

De Buurtschuur

Gepubliceerd op:

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bent u iemand die graag de handen uit de mouwen steekt of liever een kopje koffie komt drinken? Wilt u creatief bezig zijn of bent u altijd in voor een klus? Dan heten we u van harte welkom in De Buurtschuur!

 De Buurtschuur is een initiatief van Cosis en Compaen. Onder De Buurtschuur vallen vier onderdelen:

1) De Klussendienst
Zit u met een klus die u zelf niet kunnen klaren? Omdat u bijvoorbeeld niet de kennis en vaardigheden heeft, beperkte financiële middelen of weinig tot geen netwerk heeft? Meld u bij De Buurtschuur. Samen met u proberen we de klus te klaren.

2) Creatief Café
Heeft u zin om creatief bezig te zijn? Iedere dinsdagmiddag is er het Creatief café, waar iedere maand een andere activiteit of techniek aangeboden wordt.

3) Repair Café
Heeft u iets te repareren zoals een klein huishoudelijk apparaat, een kledingstuk, kleine meubels of speelgoed? Kom langs bij het Repair café. Samen met een vrijwilliger gaan we kijken of reparatie mogelijk is. Want weggooien is zonde!

4) De Inloop
Een ontmoetingsplek waar mensen welkom zijn voor bijvoorbeeld een kopje koffie of thee, een praatje, het lezen van de krant of om een spelletje te doen. Ook worden er af en toe activiteiten georganiseerd. Daarnaast is er elke maandag een kookclub voor ieder die het leuk vindt om samen te koken en te eten.

Nieuwsgierig? Neem contact op met De Buurtschuur, Mail naar info@debuurtschuurveendam.nl, bel met 06 – 298 193 19 of kijk op de website: www.debuurtschuurveendam.nl

Foto's

Downloads

Bekijk ook

30-09-2020

Wijkbijeenkomst Roomse Wijk Oude Pekela

  Wijkbijeenkomst in Roomse Wijk Oude Pekela en opruimactie geannuleerd De wijkbijeenkomst en opruimacties die de gemeente Pekela samen organiseert met Acantus, De Badde, Afeer en politie is geannuleerd. De wijkbijeenkomst voor inwoners van de Roomse Wijk in Pekela stond gepland op donderdag…
Lees meer
 
07-07-2020

Cliëntenraad De Badde in het nieuws!

 Irma van der Meij, ondersteuner van de cliëntenraad van De Badde, werd afgelopen vrijdag geïnterviewd door Westerwolde actueel. 
Lees meer
 
23-03-2020

Gratis raamposter om hulp te vragen of aan te bieden!

In de gemeente Pekela worden op dit moment dubbelzijdige raamposters verspreid die helpen hulp te vragen of aan te bieden. De poster is een initiatief van de Groningse drukkerij DWCPRINT BV.  
Lees meer