Terug naar Nieuws

Avond3daagse

Gepubliceerd op:
Avond3daagse

Op 13, 14 en 15 september vindt in Pekela een avonddriedaagse plaats voor jong en oud. De afstand is 5 kilometer, en elke avond wordt er in een ander gedeelte van Pekela gewandeld.

Dit jaar vindt de allereerste editie van de Avond3Daagse van Pekela plaats van 13 t/m 15 september 2023. Dit organiseren MFC De Binding, Sporthal De Spil en Dorphuis De Riggel in samenwerking met De Badde. We hopen dat vele scholen en (sport)verenigingen, jong en oud, de wandelschoenen aantrekken en 5 kilometer willen lopen met ons!

Als alle drie de avonden zijn gelopen, ontvangen deelnemers op de laatste avond, vlak voor de feestelijke intocht, een erkenning van hun inspanningen. De felbegeerde medaille! 

Je kunt je groep aanmelden op Pekela Actief!

Foto's

Bekijk ook

15-02-2024

  De kwijtschelding voor afvalstofheffing komt er weer aan. Deze week worden de brieven vanuit Gemeente Pekela weer verstuurd naar de inwoners. Heeft u hulp nodig bij het invullen van dit formulier? De Badde organiseert hier inloopmomenten voor.
Lees meer
 
17-01-2024

Het busje naar Kledingbank Maxima

Het Maxima busje rijdt ook in 2024 weer van Oude- en Nieuwe Pekela naar Maxima Veendam en terug. Een uitkomst voor iedereen die in aanmerking komt voor gratis kleding, maar geen vervoer heeft. Reserveer een plek en kom een fijne winter- of zomeroutfit uitkiezen. De bus rijdt eens per 3 weken op dins…
Lees meer
 
09-01-2024

Week van de Lieve Briefjes!

 Van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 januari 2024 is het weer de Week van de Lieve briefjes. De week waarin iedereen wordt opgeroepen iets liefs te schrijven voor een ander.  De speciaal voor deze week ontwikkelde Lieve Briefjes (ansichtkaartjes) zijn rond 10 januari op heel veel verschi…
Lees meer